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Thursday, February 24, 2011
TOMATE CON MOZZARELLA
Calorías/ración: 345
Preparación: 5 min.
Dificultad: Baja
Comensales: 2
INGREDIENTES:
2 Tomates grandes
150 grs de queso Mozzarella
40 grs de aceitunas negras
1 latita de Anchoas
1 cucharada de aceite de oliva
Orégano
PREPARACION:
Cortar los tomates en rodajas como de 1 cm de grosor. Colocar ya en la fuente, salar y extender un chorrito de aceite sobre ellos.
Colocar una rodaja fina de queso mozzarella y un filete de anchoa en cada una de las rodajas de tomate. Espolvorear orégano por encima y repartir las aceitunas alrededor de la fuente.
Nota:
Si no se dispone de queso Mozzarella, también puede servir queso de Burgos.
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4 comments:
Hi Elena,
The recipe looks very yummy. I'll have to ask Dani to translate because I'd like to try it.
Thanks for posting.
2 Tomates grandes
150 grs de queso Mozzarella
40 grs de aceitunas negras
1 latita de Anchoas
1 cucharada de aceite de oliva
Orégano
It´s really easy.
2 large tomatoes
150g Mozzarella cheese
40 g black olives
1 can of Anchovies
1 TBS of olive oil
Oregano
you cut up the tomatoes in slices about 1cm thick. then place them on a plate. Salt and spread olive olil on them.
Place a thin slice of mozzarella and one anchovy on each tomato. Sprinkle the oregano on top and the ovlives around the plate.
You can use any kind of soft white cheese too.
I love all of it except for the anchovies. uuhhhgg. ;)
You know what, I understood everything except for the anchovies. I love anchovies. LOL!! Can't wait to get the ingredients to try it.
Thanks, Elena.
Charlie
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